Citiraj:
@Morp neznam zašto imaš problema.
Meni zauzima do 100MB što mi nije neki problem, te mi scrollanje radi puno brže nego u foobaru.
|
Znam ja

, ubio ga je preveliki library.

Meni nije problem niti da zauzima 300 mb, samo neka radi kako treba, nazalost nista od toga.
Citiraj:
Također, zgodna stvar je mash tape.
|
Ovo sam instalirao, ali nisam stigao isprobati jer je Songbird podivljao.

Htio bih u foobaru vidjeti fotke sa Flickra i recenzije albuma sa Amazona, video i news opcija mi nije toliko interesantna, a podatke sa last.fma (biografija, slika izvođača, podaci o albumu ako ih ima) uredno preuzima i foobar . U svakom slucaju zgodan dodatak.
Citiraj:
Za covere, ako ti ga ne učita iz prvog, možeš desni klik na cover i onda get album artwork.
Meni ionako coveri stoje u folderu albuma zbog drugih stvari (recimo iphone-ovog playera koji ih drugačije ne kuži).
|
Yep, znam za tu opciju, samo ja vec imam covere pa mi je nekako steta ne iskoristiti ih. Opet tu fali mogucnosti podesavanja - ima opcija za skinuti covere, ali ne i za podesiti gdje ce se oni skinuti i u kojem formatu.
Citiraj:
Prilikom instalacije možeš zadati što da skenira, što sam ja promptno odbio i samo stavio glavni folder u kojem mi je glazba i nakon toga je sve radilo kako spada.
|
Ja sam rucno dodao foldere sa glazbom, nakon sto sam se pozabavio sa opcijama. Treba biti oprezan jer ima aplikacija kao sto je iTunes koji vole sebi prilagodjavati stvari bez dozvole
Citiraj:
Foobar mi je u w7 radio probleme sa sviranjem jer bi se nekad nakon završene pjesme srušio sam od sebe.
|
Jos sam na XP-u pa ne znam kako funkcionira sa w7, ali Foobar obicno baci i nekakav crash log?
Citiraj:
S obzirom da je v1, sučelje mu je dobro, puno je lakši za konfiguraciju od foobara, i ima neke zgodne stvarčice tipa navedeni mash tape i automatski download lyricsa koji mi u foobaru nikad nije radio kako spada
|
Za sad ne zadovoljava moje potrebe, ali ima potencijala, vidjet cemo kako ce se razvijati u buducnosti