Citiraj:
Autor Alfa_R
Ma odugovlace. Nadaju se da ces ti odustati.
Svima u takvim situacijama ako financije dopustaju predlazem sljedece = kupiti novo napajanje drugdje i cekati ili povrat ili novo isto napajanje (ne zaboravit pobrat i novu garanciju) pa ga prodati za amlo manje nego novo posto je neraspakirano...
|
Ja sam sad na Fortronu 400PNF koje je ok....
No nadam se da dobim nakon svega Cheifa 650W turbo , ili povrat para pa u kupovinu Corsaira TX650...
Da zaboravio sam jedno pitanje, oni moju garanciju smatraju rješenom i lik kaže da mi je rok 45 dana tece od 05.06. , i da napajanje ceka da ga podignem, sad mene najviše iritira stvar da su oni "umislili" da je to napajanje ok i stavili ga u zamjenu i bok...
E sad dal tih 45 dana predstavlja novu stavku pošto oni samo "čekaju" da ja dođem po napajanje.... Koje ponavljam , nisam prihvatio.....

Znaci dal nakon tih 45 dana napajanje koje su mi "stavili" u zamjenu postaje njihovo vlasništvo ili forsiraju da ga podignem prije njihovog zakonskog roka u kojem su mi obavezni isporučiti novo napajanje ili pare.... .
EDIT: žile preticao si me

, ma moja prvotna ideja je Chief Turbo 650W i gotovo... a ne preprodaja, pa kupovina, pa dostava....