View Single Post
Staro 17.06.2009., 11:34   #1680
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Ma odugovlace. Nadaju se da ces ti odustati.

Svima u takvim situacijama ako financije dopustaju predlazem sljedece = kupiti novo napajanje drugdje i cekati ili povrat ili novo isto napajanje (ne zaboravit pobrat i novu garanciju) pa ga prodati za amlo manje nego novo posto je neraspakirano...
Ja sam sad na Fortronu 400PNF koje je ok....

No nadam se da dobim nakon svega Cheifa 650W turbo , ili povrat para pa u kupovinu Corsaira TX650...

Da zaboravio sam jedno pitanje, oni moju garanciju smatraju rješenom i lik kaže da mi je rok 45 dana tece od 05.06. , i da napajanje ceka da ga podignem, sad mene najviše iritira stvar da su oni "umislili" da je to napajanje ok i stavili ga u zamjenu i bok...

E sad dal tih 45 dana predstavlja novu stavku pošto oni samo "čekaju" da ja dođem po napajanje.... Koje ponavljam , nisam prihvatio.....
Znaci dal nakon tih 45 dana napajanje koje su mi "stavili" u zamjenu postaje njihovo vlasništvo ili forsiraju da ga podignem prije njihovog zakonskog roka u kojem su mi obavezni isporučiti novo napajanje ili pare.... .

EDIT: žile preticao si me , ma moja prvotna ideja je Chief Turbo 650W i gotovo... a ne preprodaja, pa kupovina, pa dostava....
Ati freak je offline   Reply With Quote