Pozdrav
Imam problem sa kompom (popis je iznad avatara). Do nedavno sve bilo ok sa kompom, nije se gasio, OC-an je na 3 GHz. Išao sam nedavno na put, i nije me bilo 3 dana. Vratim se doma , uključim komp i nakon 15 min zašteka. I tako je bilo cijelu večer, nekad nakon 45 min, nekad nakon 15. Pošto nisam win reinstalirao ohoho, mislio sam da je to problem, jer pregrijavanje mi zadnje pada na pamet. Redovito čistim komp, uvijek novu AS pastu na cpu.
Nedavno sam instalirao Prototype i tu je počela sumlja da se komp pregrijava. Pokrenuo everest i prime95 da bi jezgra došla na cca 95 stupnjeva. sad je otvorena bočna stranica, everest pokazuje 40 stupnjeva u idle.
Nije mi jasno što bi moglo biti uzrok. Znam da su temperature ovih dana nenormalno visoke, ali klima mi je nonstop u sobi uključena jer sam alergičan na temperaturu.
Čto se tiče kučišta, imam samo jedan cooler koji ispuhuje prema van. Cooler na CPU je Cooler Master HyperTX
Evo slika da vidike kak to izgleda:
http://i243.photobucket.com/albums/f...a/IMG_5642.jpg
jest, malo je sad unutra prašnjavo, X1950pro je izvađena jer zuji nenormalno a moram imat otvoreni case da bi normalno radio.
Sigurno kabli nisu tako loše raspoređeni da uzrokuje takvo pregrijavanje.
Prijedlozi dobrodošli
tnx