A gle, svaki cigo svoga konja hvali. Sad ne znam - tvoj je argument tipa Radman i DNA/DNK (kako vam drago) co. koriste Mac OS zato što im je super za simulacije. Ma koristi on što dobije financijera - išto kao što ekipa u Paleontološkom muzeju u Zagrebu koristi sve od HP-ove radne stanice i Windowse XP-e, isto kao što mi na faksu većinom na labosima koristimo Dellove pizdarije koje su također na XP-u. Mislim što hoću reć, brijem da Radmana boli kiflica na čemu radi sve dok to RADI.
Imam kolegicu koja je godinu i pol na Macu i to je stvarno drugi svijet. Ona dok sjedi za svojim 13.3" Macbookom to je drukčiji način snalaženja i razmišljanja. Meni se digne tlak kad se prozor spusti u Dock umjesto na taskbar i slično. Ali npr. kad uspiješ pregazit Windowse sa Bootcampom i spojit dvije particije za 10-ak sekundi e onda mi je to vau.
Kažem, da me sponzoriraju i da se pod navodnike
moram služit sa Macom - to bih. Da imam za izabrat, birao bi uvijek PC.
Najgore od svega toga što Winsi sve više i više izgledaju ko' OSX. Od toga imam mučninu. Izmjeni im ime, zakopaj ih dublje ili najgore makni određene opcije - čini mi se da imam sve manju kontrolu nad sustavom na Visti ili Sedmici. Kao na OSX-u - sustav više vozi mene, nego ja njega

.