View Single Post
Staro 17.06.2009., 09:07   #53
Katarina
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
@mar
Citiraj:
Ovoliko budalaština nisam odavno vidio na forumu.
Ali da je komično - je, pogotovo mi je smiješno kad "ekspert iz fotelje" ide u diskusiju s nekim tko zna puno više od njega.
Da... stvarno dokazao je da zna računanti i programirati sve i svašta, ali ko i svaki fachidiot ne shvaća bit rasprave... kao ni ti očigledno

@bambusha
Citiraj:
A ja volim vidjeti kad se netko sa IQ-om moga stola pokušava petljat' u ono o čemu pojma nema.
pa petljaj se onda i dalje kad to toliko voliš.

Citiraj:
Odgovori Bubbi, speri svoje ime, koji to software koriste Radman i Djikic?
Pa vi ste zaista kreteni na kvadrat. Zar je uopće važno koji točno software koriste. Rasprava se vodila o korištenju OS X-a. Ako se neka simulacija vidljivo vrti na apple-u u OS X-u onda je fakat svejedno kako se zove taj i taj software...

Citiraj:
Od Apple proizvodi hardver, pa do Djikica i Radmana...
Uhvatiste se ko pijani plota na ovo... Apple proizvodi svoj HW u smislu sklapanja komponenti i usklađivanja istih. Zar je bitno da ne proizvodi same čipove??? Daj čitaj thread-ove kako spada.

Fora je u tome da vi zatucani likovi jednostavno neke stvari ne želite priznati jer vam u vašim glavama to izgleda kao da se odričete svoje intelektualne isključivosti... da vas se kojim slučajem ne bi poistovjetilo s nekakvim dizajnerima, filmašima, umjetnicima i ostaloj gamadi.....

A da je Bubba podvojena ličnost svjedoče neki prošli threadovi gdje on ljudima predlaže da kupe mac mini jer je to kao super za te novce... par threadova kasnije mac ništa ne valja... čisti Dr Jekyll and Mr Hyde... ovisi valjda o vrsti i količini droge koju uzme u pojedinom trenutku.
On vam je izgleda neki duhovni guru kojeg većina vas štuje kao božanstvo...

Apple je isti ko i svaka druga kapitalistička moneymaker firma, ali ako je proizvod dobar onda je dobar i ako radi bez problema... i to je svo što bi normalnog čovjeka trebalo zanimati. Još jednom ako niste shvatili...Kompjuter je samo alat i ništa više...

U stvari evo za kraj na koji me vic većina vas podsjeća...

Kaže žena mužu programeru:
Dragi, odi u dućan i kupi margarin. Ako ima jaja kupi deset.
Vraća se muž iz dućana i kaže:
Evo draga deset margarina. Bilo je jaja...

Sve što sam govorila shavatili ste upravo tako. I ne čudi me....
Katarina je offline