View Single Post
Staro 17.06.2009., 08:27   #43
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
i duplo skuplja ali sam citao da su razlike minimalne, vise kao neki prestiz, leica ovo ono

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ne mogu ovdje pronac taj LX3... ? da li je moguce da imaju drugu oznaku ovdje?
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=LX3&x=15&y=12 (Lumix DMC-LX3EG-K)

Citiraj:
zna li tko sto o Canon SX200 kompaktu, isto sli;an tom Panasonicu, HD video, zoom 12x optical...
ja sam se dvoumio bas izmedju tog sx200 i lx3-a ....
presudio je f2.0 (stvarno dobra stvar) i 24mm širokokutni objektiv (jos bolja) ... a i slike kaj sam gledao po netu (i stranim forumima) su mi bile opcenito ljepse (boje narocito, dovoljno je upisat model fotica u google i da pretrazuje "vrlo velike slike") .... a i dobro mi je to kaj izgleda ko fotoaparat a manje kao igracka
SX200 sdruge strane ima puno bolji zoom, pa ako ti je to bitnije? (makar u praksi je siroki bitniji, jer ga sa svakom slikom iskoristavas, dok zum, jebiga dok nekaj zelis zumirat) ... i druga stvar, objektiv se na sx200 automatski zatvara, dok na lx3 sam moras stavljat onaj poklopac ... E da, i zvuk u videu nije dobar, glasovi se dosta slabo cuju, mislim da bi tu canon trebao bit bolji...

A ako ti je video prioritet onda pogledaj i Lumix TZ7, (mozes zumirat tjekom snimanja + stereo zvuk) "jedino" kaj nema manualne kontrole i naravno f2.0 itd

Citiraj:
sutra mozda odem po Canon 450D ili Olympus E-520 pa ih uzmem na 2 tjedna, i onda vratim i dobim lovu nazad..

kad ce tako nesto doc u hr...
Bilo bi super kad bi bilo moguce... al bojim se da takva politika kod nas nebu nikad zazivljela

Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 17.06.2009. u 08:38.
sh0kre je offline   Reply With Quote