Ljubavi, prije no sto citiram jos tvojih grafemskih proljeva, promakao ti je dio gdje sam te opetovano u 3 citata pitao da mi navedes tu silu softvera koje koriste Djilas, Rankovic... ovaj, ne, ne, cekaj... ah, da, Djikic, Radman i ekipa...
Citiraj:
Autor Katarina
Ma hajde... bio bi ti puno dalje od ovog foruma da si tako pametan...
|
A gdje to?
No dobro, ja nisam bas previse pametan, ali ti ovdje implicitno sve prozivas kretenima? Jer da su pametni, bili bi daleko odavde... Iju!
Citiraj:
i ja bi isto mogla u space shuttle i obić zemlju par puta no big deal
|
Zacudio bih se da imas vozacku dozvolu za APN-ca.
Citiraj:
Anyway... simpa mi je gledati isfrustriranog "doktora znanosti" kojima su svi krivi što je tu gdje je i nitko na svijetu ne može posvjedočiti o njegovoj pameti.
|
Yada yada yada. Mucica, bi li molimte pomela kakicu koju si prosula u zadnjih par postova, pa cemo onda lako o mom minulom akademskom obrazovanju, stanju na ziro racunu firme i voznom parko, a?
Citiraj:
Zato što su Windowsi samo djelomično POSIX Compliant
|
Treba li tebi stvarno ovo?
Ah, dobro. Ne, montazerko dokumentaraca (mada su tvoju klasu su vec i regionalne televizije vec otpustile, cim su uveli test inteligencije uz job application, tako da predpostavljam da radis, ako uopce radis, za Novu TV, no lako sad za to...); ne znam zasto se uopce trudim, no samo FYI, NT dizajn je dolazio s 3 *nativna* protected environmental subsystema, od kojih je jedan bio POSIX, koji je kasnije (d)evoluirao u SFU tj. SUA kako to Vista sada zove.
Citiraj:
Pitanje nije zašto bi netko koristio OS X već zašto ne bi...
|
Pitanja su vec bila prije postavljena, no ti na njih nisi znala odgovoriti.
Citiraj:
Onda te sigurno samo malo boli...
|
http://www.collegehumor.com/video:1910330
Citiraj:
Bubba, sigurno si puno komada zbario na foru "ja programiram Needleman-Wunsch u C-u"...
|
Jos kako. Ja napravio zadatak, poslao kome je trebalo na mail, i eto ti vraga, vec sam bio kod svake doma i objasnjavao im BLOSUM matrice i implementaciju koda za supstituciju.
Citiraj:
ja bi na to pala garant...
|
Ti bi pala i na ovo:
Code:
Dodje tip do plavuse i kaze joj: "Ajde mi popusi i dat cu ti mobitel."
Plavusa se necka no ipak popusti, obavi posao pa nakon sto obrise usta rukavom, pita tipa: "Dobro, hoces mi sada napokon dati mobitel?".
A veli tip: "Evo, pisi, 09551289..".