Citiraj:
Igrom slucaja, na tvoju ogromnu zalost jer sam direktno upucen u materiju, kako u znanstvenu, tako i tehnicku, bioinformatika mi uopce nije strana, da pace, jer bi i dan danas znao ispljunuti Needleman-Wunsch u C-u ili bilo koji markovljev lanac rijesen Viterbijem u Fortranu, iako sam za'rdjao.
|
Ma hajde... bio bi ti puno dalje od ovog foruma da si tako pametan... i ja bi isto mogla u space shuttle i obić zemlju par puta no big deal...
Anyway... simpa mi je gledati isfrustriranog "doktora znanosti" kojima su svi krivi što je tu gdje je i nitko na svijetu ne može posvjedočiti o njegovoj pameti.
Citiraj:
Za pocetak, ako je stvar oupn sours za OSX (sto je skoro pa kontradikcija per se), onda je prilicno izvjesno da ce raditi na svemu sto je Posix compliant. Obzirom da Posix compliant operativnih sustava ima ko dreka (ukljucujuci i Windowse), zaista ne vidim zasto bi itko koristio OS X.
|
Zato što su Windowsi samo djelomično POSIX Compliant, za razliku od OS X koji su fully POSIX Compliant, uz HP-UX, Sun SOLARIS i IRIX. Pitanje nije zašto bi netko koristio OS X već zašto ne bi... stoji bok uz bok gore navedenim, stabilan je i dostupan. Ali ti to vjerojatno već znaš obzirom na iskustvo i pamet.
Citiraj:
Boli me reproduktivni organ kako to tebi zvuci li to tebi dobro ili ne, no prosao sam ih vise nego sto ti znas nabrojati. Cak i kada pridruzis nozne prste.
|
Onda te sigurno samo malo boli...