16.06.2009., 22:51
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor stsonic
Iako sam se ugodno iznenadio najavi GTA V-ice naglo me ohladilo par riječi s onog linka u prvom postu. Piše da je lako moguće da će se radnja odvijati u Tokiju. Mislim da je glupo opet napravit više-manje sličnu igru kao što je GTA4. Umjesto toga bilo bi normalnije da radnju postave u drugačije sredine ili egzotičnije, jer je vjerojatno i drugima a ne samo meni dosta urbanih gradova i nebodera itd... Bilo bi neloše kada bi se radnja stavila na neki od gradova sličnih prijašnjim gta naslovima, ala Vice city ili San Andreas, gdje ima i plaža, i countrysidea itd...
A kad već govorim o lokacijama koje bi bile bolje od usranog Tokija, dok sam malo guglao o tome, naletia sam sa post jednog lika s kojim se u potpunosti slažem: " Što se tiče kriminala i bandi meni bi osobno rulao npr. Rio de Janeiro ili neki drugi južnoamerički grad sa favelama, ako je netko gledao Tropa de Elite znat će i zašto. Rio de Janeiro npr. ima godišnje oko 3000-4000 tisuće ubojstava.
Ubojstva na 100 000 stanovnika:
NY - 7.2
LA - 12.4
Rio - 67 "
S likom se slažem da bi bilo zakon kad bi radnju stavili u grad sličan Riu ili kada bi napravili grad koji se sastoji od više dijelova kao San Andreas (sastoji se od 3 grada), pa da jedan dio bude grad sličan Riu, drugi dio malo egzotičniji sličan Miamiju, i npr. treći sličan (ako baš hoće) Tokiju, sa malo countrysidea između. Jer mislim da bi bilo bolje da naprave 3-4 različite sredine, veličinom jednake onima iz San Andreasa nego da jednu razrade maksimalno kao GTA4, jer brzo dosadi... Ako neko naleti na službenu potvrdu lokacije gta 5-ice, nek javi 
|
Ja bi da naparave toliko velik grad da mi treba 10 minuta heliom da ga preletim  GTA4 je imao "velik" grad, ali sa motorom/heliom s kraja na kraj ispod 2 minute
Isto tako kombianacija gradaova mi paše, otoci bi bili idealni 
|
|
|