Citiraj:
Autor greg SE
Hoces reci da je ispravljeno ili da nije ni bilo greske? U svakom slucaju pravis si materijal za ispovijed pa preporucam da pustis prije nego potones dublje 
vidio sam ja post i onda iako moram priznati da sam zaboravio do danas na njega. I ne sjecam se da je ispravljeno na webu.
Uostalom ne znam sta se palis osim ako web nije tvoj posao. I oko mene ljudi brljaju pa sigurno necu rezat na ljude koje to za smeta u obranu mulaca 
|
Ja samo branim firmu u kojoj radim i koja po meni ne zato sto sam zaposlenik,radi bolje od drugih bar po uljudnosti,pa onda kad vidim tako neki komentar tipa "balkanska firma",naravno da me dirne i da moram stati u obranu. Ali ok,sve 5, nezelim ulazit vise u nikakve polemike u vezi ovog,jer znam da to nevodi kraju,a i da nespamam vise po ovoj themi jer nije ni mjesto ni vrijem za ovakve postove( u ovoj themi).
P.S: Zato sam i stavio slike te grafe jer je bila greska na web-u( na webu je bila slika s referntnim coolerom,ali se zapravo radilo o ovoj sto sam je ja uslikao).
Da li je ispravljeno na web-u? Iskreno neznam.
I nemam se ja sto i kome ispovjedati.