View Single Post
Staro 16.06.2009., 17:31   #16
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Katarina Pregled postova
Pa evo Bubba npr. naši ugledni znanstvenici Đikić i Radman koji rade vani koriste mac pro stanice. Gledala sam nekoliko priloga o njima i svugdje su bili mac-ovi. Ah da vjerorajtno je redatelj dokumentarca to zahtjevao... kako sam naivna...he he...
Duso draga, ti nisi naiva nego jednostavno do bola ignorantna.

Jer ne samo da ti je "argument" kojime temeljis cinjenicu da koriste "Apple u znanstvenom racuanju" blago receno kretenski, nego si zapravo uvjerena da te iste izracune izvode na kompijukotru koji im lezi na stolu gdje citaju mailove i surfaju p0rnom? Reci, koliko si znanstvenih projekata uopce u zivotu vidjela/cula i na koliko sudjelovala te mi daj jednu ozbiljnu *referencu* za koristenje Applea u to ime (hell, daj mi ozbiljnu referencu za koristenje Applea u bilo cemu, pa ce i to vec biti nesto).

Kad smo vec kod Dikica i Radmana, bio sam u MEDILS-u i gle cuda, number chrunching masine nemaju veze s Appleom.

Citiraj:
Zato prijatelju prije nego li izvališ glupost daj se malo informiraj... čak ne treba ići daleko...
Ne zelis nastaviti ovo, vjeruj mi.

Citiraj:
BIOS vs EFI64 ne treba ni spominjati.
Ali mi ipak svi sa strepnjom cekamo tvoj komparativni osvrt na tu temu.

Citiraj:
Apple je jedini trenutni proizvođač i OS-a i pripadajućeg hardware-a
Ovo ce ti vjerojatno biti sok, ali Apple ne proizvodi hardver... Nikada ni nije, ali ti to ne znas, Katice.
Citiraj:
ako izuzmemo neki Sun Solaris ili HP UX koji i nisu baš za "po doma" i čija baza software-a i nije toliko velika.
A da?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline