Citiraj:
Autor Katarina
Pa evo Bubba npr. naši ugledni znanstvenici Đikić i Radman koji rade vani koriste mac pro stanice. Gledala sam nekoliko priloga o njima i svugdje su bili mac-ovi. Ah da vjerorajtno je redatelj dokumentarca to zahtjevao... kako sam naivna...he he...
|
Duso draga, ti nisi naiva nego jednostavno do bola ignorantna.
Jer ne samo da ti je "argument" kojime temeljis cinjenicu da koriste "Apple u znanstvenom racuanju" blago receno kretenski, nego si zapravo uvjerena da te iste izracune izvode na kompijukotru koji im lezi na stolu gdje citaju mailove i surfaju p0rnom? Reci, koliko si znanstvenih projekata uopce u zivotu vidjela/cula i na koliko sudjelovala te mi daj jednu ozbiljnu *referencu* za koristenje Applea u to ime (hell, daj mi ozbiljnu referencu za koristenje Applea u bilo cemu, pa ce i to vec biti nesto).
Kad smo vec kod Dikica i Radmana, bio sam u MEDILS-u i gle cuda, number chrunching masine nemaju veze s Appleom.
Citiraj:
Zato prijatelju prije nego li izvališ glupost daj se malo informiraj... čak ne treba ići daleko...
|
Ne zelis nastaviti ovo, vjeruj mi.
Citiraj:
BIOS vs EFI64 ne treba ni spominjati.
|
Ali mi ipak svi sa strepnjom cekamo tvoj komparativni osvrt na tu temu.
Citiraj:
Apple je jedini trenutni proizvođač i OS-a i pripadajućeg hardware-a
|
Ovo ce ti vjerojatno biti sok, ali Apple ne proizvodi hardver... Nikada ni nije, ali ti to ne znas, Katice.
Citiraj:
ako izuzmemo neki Sun Solaris ili HP UX koji i nisu baš za "po doma" i čija baza software-a i nije toliko velika.
|
A da?