Ostaju u Zagrebu do daljnjega. U Splitu je interes bio jako, jako slab, a i lokacija je bila van svih tokova ljudi.
Mogu se pohvalit da sam bio operater na FD-u više od 8 mjeseci. Sa kolegom sam raspravlja o njemu da bi mogli knjigu napisat o toj vrsti simulatora

Uglavnom, stvar odlična za provat, ali nema tu (na natjecateljskom levelu) vožnje. Jedina stvar koju stvarno jako dobro odrađiva je preskaknje preko "bumpova" odnosno neravnina. Naginjanje i to, sve je to ok, ali ni blizu onome šta proizvođač navodi, "intenzivnijoj uličnoj vožnji". Ali to nije do toga određenog simulatora (koji je jedan od najboljih komercijalnih na planetu), već općenito do načina simuliranja G sila koje je nemoguće odradit ispravno na taj način.
Sam simulator, odnosno outputi koje šalju simulacije rade na 2 načina:
- da simulira g sile koje vozač osjeća u zavojima itd. Tako rade sve simulacije osim Richard Bourns Rally-a
- da simulira ovjes, odnosno naginjanje šasije (RBR). Ovaj drugi način se nama daleko više svidio, i po mome mišljenju je realniji od prvog načina. Jedino je šteta šta je RBR pretežak velikoj većini ljudi za vozit pa malo tko uspije "otkrit" pravi užitak.
Kontrolni software simulatora je dosta moćan i podržava u detalje postavke svega vezano uz kretnju, brzinu, reakciju, filtriranje osi itd.