Citiraj:
Autor xulos
Ako Dizel bude narucivao preko bare moze nas se par dog da uzmemo onog Prolimatech Megahalems-a ,ili Thermolab baram-a,ili neku slicnu zvijer,dopizdio nam je TRUE  .
|
To bi bilo pravo lijepo
Makar sam gledao na Ebayu Megahalems i čak tamo je jako skup.
Ja još nisam uspio ubaciti TRUE Black u svoj stroj, imam i 1366 mounting kit i sve, al vremena , stoji jadan usamljen kraj kutije
Citiraj:
Autor M3rl1n
Pozdrav svim znalcima.
Evo trebao bi preporuku za hladnjak od 400-500kn. Trebao bi stati na maticnu Gigabyte GA-965P-S3. Tišina mi je na prvom mjestu pa sam mislio na scythe orochi ali vidim da bas nije dobio bas dobre komentare tu na forumu a i temperatura mu previse raste kod overclocka u odnosu na ostale. Vidim da vecina hvali thermalright ultra 120 ali nigdje nisam vidio neki test sa njim da radi potpuno pasivno ili sa nekim tihim ventilatorom na 500rpm. Znaci trebam hladnjak i ako treba ventilator do maksimalno 500kn. Zahvaljujem na odgovorima unaprijed.

|
ThermalRight Ultra 120 eX (460 kn), CoolerMaster V8 (460 kn)
2 najbolja zračna hladnjaka na našem tržištu
Prednost CMu jer dolazi i sa venitlatorom sa potenciometrom, i svim mounting kitovima (i 1366)
I da... neznam dal ijedan cooler pasivno može kvalitetno ohladiti C2D-a, možda i može, ako imaš propuh tipa uragana u kučištu