16.06.2009., 10:53
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autor ti.le
Iskreno, ja sam bih rijetko isao spectat i banat nekoga, osim ako nije bas neki ociti cheater, kao ono ispocetka cod4 sto su rostiljali headshotove sa LMG-ima, ali kad vec imam admin prava, ipak pokusavamo ja i ostali koliko toliko je moguce odrzavati red...
Ja dok igram, igram iz gusta da malo odmorim glavu poslije posla, igram sa cime mi se u tom trenutku igra, bas kako me uhvati volja, ne marim sto mi drugi pisu ili misle o mojoj igri i zato igram na publicu, jer se odmaram i ne zelim razmisljati, i iskreno ne dira me ako me netku ubio uz pomoc cheata.
Igram svoju igru, zezancija na TeamSpeaku, drustvo.
Ali mi definitivno nisu jasni ljudi sa cheatovima, jel pokusavaju nekome nesto dokazati? Sebi, nekome drugome? Zbog kojeg razloga uopce igraju?
A da ne pricamo o rjecniku skoro pa vecine ljudi na serveru, pa to je katastrofa, gdje su nestali kultura i odgoj? Jel sam ja sa svojih relativno pa dosta godina neki dinosaur ili sto? Komunicirao ja ili sa nekim direktno ili preko ingame chata ili msn-a ili xfire isto je i ne vrijedam ili psujem...
Tek sam sad procitao sto sam sve nadrobio ovdje, al nek bude, umoran sam i odoh spavati, treba se sutra ustati i ici na posao...
|
post godine :PPPPPPP  
|
|
|