View Single Post
Staro 24.08.2004., 00:51   #35
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Najbitnije je da memorija radi s chipsetom, procom i ostalim u globalu ... gle vrhunska intelova Pentium 4 ploča na bazi i875 čipi čipsa i radi jedino dobro i stabilno sa tada- tada PQI memorijom, ne znam kaj je još gore od toga onaj Exelent ili kako se već zove ... mislim gle ovaj dual Tyan inače ima nadimak Crucial killer. Ko će reć da je Crucial RAM loš al aj ko će sponzorirat 4 pločice ECC reg rama za tu ploču, garantirano mu unutar 3 mjeseca vraćam sve 4 krepane ... ili je 1 ili je 0 to je bitno za RAM ostalo je sreća ili radi kako treba ili ne radi. 2-2-2-5, 2-3-3-6 ... mislim gle, kad imaš poštenu ploču u ruka to tam niti ne postoji imaš takt memorije (ako imaš i to!) u BIOSu i to je to, ove ostale postavke o petljanjima po latencijama i ostalom ... to je za život u bijelom dimu. Uzmeš staviš, ovaj isčita SPD i stvar radi, točka. Ovo ostal je kupio sam si novi Porsche 911 i sada bum stavil nove gume, točil bum kerozin, i dodal novi čip za konjažu ... i ? Kaj imaš, vau auto koji umjesto 300 ide 350 ali ga uvijek vožiš između 60 i 130, 2 put godišnje 250 ... mislim ili radi ili ne radi sa pločom, čipsetom i procom u talu i to je to, ostalo je ja bi neš za niš. Odnosno daj mi pun Q para. Gle 512 MB na 2-2-2-5 je lošije od 2048 MB na najgorim mogučim postavkama, mislim imaš RAM drive od 1024 MB i još 1024 za kikat bilo šta a cijena ista ... (karikiram) ... bitno je da memorija RADI ostalo je ... opet se ponavljam ali eto kada neki nikako da skuže ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote