Citiraj:
Autor Katarina
Apple koriste gotovo svi veliki tonski i video studiji u svijetu, znanstveni laboratoriji za simulacije raznih vrsta.
|
Na stranu ostali proljevi, ali ova argumentacija me podsjeca na MySQL zealote, koji se busaju u prsa kako MySQL koriste svi, od Googlea, Microsofta i tko zna koga sve ne. Ok, mozda i koriste, ali *za sto*?
Analogija ti je ekvivalentna cinjenici da je SUP koristio Stojadine, isto kao i IBM S/390. Sto bi valjda trebalo znaciti da je Kragujevacka fabrika jednako dobra (losa) kao IBM ili?
Uz to, umirem od zelje da mi pokazes koji to ozbiljni znanstveni laboratorij koristi Apple za simulacije raznih vrsta (sic!).
Citiraj:
Autor antrax
dakle 7000kn manje od apple racunala koje je identicno performansama.
|
Jebes "performanse". Ne kupuje se brand zbog toga...
Citiraj:
Autor Baja 001
Tako da direktna usporedba ne stoji, konfugracija iziđe jeftinije ali sigurno nema podršku sa OSom kao Apple.
|
...a Apple nema ni priblizno kvalitetnu ili siroku podrsku (desetci OS-eva) kao bilo koji ozbiljniji brand (IBM, Lenovo, Dell, HP i ekipa).
Nego, just for fun, znas koja je elementarna razlika mog HP-a od 3k kn i ovog Apple izdrka od 27k kn? U slucaju da meni nesto krepa nocas na toj masini, mirne duse ujutro iskoristavam sve benefite 3/3/3 jamstva i gledam kako teklic odnosi moju masinu na popravak i vraca je u rekordnom roku. Sto radi prosjecan Apple (l)user u Hrvatskoj u takvom slucaju, I wonder...