View Single Post
Staro 15.06.2009., 20:35   #6
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
evo ga. 1h i 20 min mi je trebalo za format, instal xp-a, instal svih drivera (ajme veselja kad sam cuo tu-li-lu-li od xp-a na startu), svi programi su instalirani (cak skinuo i 9,5 drivere za ati, imao 9,4), i obavljen update nod-a. mislim, nije uopce tlaka instalirat sistem ponovo, istina, jos me igre cekaju, ali nije niti to dugo (deamon majka, sa harda sve image-i).

@dobri1
vidis sliku broj 1, kako nije default izlaz od realteka? mislim, ja nisam znao kako drugacije izabrati, ako sam negdje zeznuo.
a driveri su probani i sa ploce (za xp, jel), i neki modani za realtek, i za vistu, i za w7. i svaki je jednako odradivao, na test daje zvuk, i nista vise.

@Ubleha
drago mi je da kod tebe radi, zaista, jer sam namjeravao ostati na W7. ali kod mene nije htjelo nikako, mater mu.........

@GameOne
drago mi je i ovo sto citam. jer nisam jedini kvragu, vec sam se zabrinuo da mi je nesto polucrklo na ploci. sto se tice zvucne, imam ja sada SB live 5.1 koja radi na xp-u ko zmaj, ali naravski, na w7 su izbacili podrsku za nju jer je vec stara. imam jos negdje c-mediu, nju mi se nije dalo niti ju hocu u kompu, jer to ne vrijedi dva pelina. ne znam, kasnije kad izade koji noviji build opet probam, tak svejedno sveukupno traje sve manje od 1,5 h.

uglavnom, dosli smo do zakljucka da se Gigabyte GA-P35-DS3L i Windows 7 ne vole, sto se tice integrirane zvucne. tj, barem za sada, jos ima vremena za popravke..........

Burko je offline   Reply With Quote