Topic revival!!!
Sry.
Uglavnom, znam da dižem temu iz mrtvih, ali tražilica nije izbacivala ništa drugo.
Nosim meke leće već 8 mjeseci, otprilike i ovo mi je prvo ljetovanje s njima. E sad, moje je pitanje, kako s lećama na moru? Da se razumijemo, imam naočale, al lakše mi je s lećama i u zadnje vrijeme naočale ni ne nosim. Bez problema izdržim cijeli dan s lećama, nemam osjetljive oči i nikakvih problema. Ali more, kupanje, sol, ovo, ono... Ajde, nisam neki plivač (znam plivat, al ne najbolje, da se još ne osramotim tu

) pa nisam previše u vodi, al opet...
Dal je lakše na moru s lećama ili naočalama? Dragi me uvjerava da se mogu kupat s lećama, samo da ih skinem čim izađem iz vode i ostavim barem pol sata u tekućini. Meni se kombinacija morske vode i leća nikak ne dopada. Druga stvar je da se ne mogu ni s naočalama baš kupat, smetaju, al imam diopriju -5 na jednom i -3,25 na drugom oku, tak da bez naočala ili leća ne vidim prst pred nosom...
Čitam baš nešto o ovim nekakvim lećama koje se kao mogu nosit po 30 dana u komadu, po noći, ali i kao "normalne leće", znači skidanje navečer, pa stavljanje ujutro. Dal ima tko iskustva s tim?
Uff.... Ispričavam se što sam vas zagnjavila s podužim postom. Uglavnom, ne znam, savjeti, preporuke, iskustva s tim problemom... Pucajte.