Tema: Tagan
View Single Post
Staro 15.06.2009., 15:54   #51
n4d44
Premium
Moj komp

n4d44's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Ja bi bio zadovoljan i s KMQ Chemicon serijom

Nesto su mijenjali kada su ga francuzi primili u ruke (ne znam da li je to preslo u praksu).
Vidija sam davno taj review. Bojim se da je ta izmjena samo marketing. Moj CX400 je došao sa Hitachijevim slabijim kondićem. Nekako mi je sumnjivo da su promijenili to, nekako mi probija buđet. Taj KMQ (iirc je general purpouse bez obzira na oznaku 105C) je sigurno duplo skuplji.
Tribalo bi bacit oko po našim dućanima koji drže tog Corsaira. Kondić se može vidit kroz otvor ventilatora. Iako mislim da to nije nešto toliko bitno za napajanje. Bitniji su oni sekundarni Ostor RLS/RLX. Samo će vrijeme pokazati koliko drže. Nadam se da će dugo jer ih više kompanija koristi zadnjih godina. Znam da su krepavali kao i Teapo na matičnim pločama, dok u napajanjima rade ok. No dobro sve te kompanije prije ili kasnije imaju svoje sjajne trenutke.

Dosta napajanja na primaru ima ove 85C velike kondiće. Koliko sam čita oni skoro pa nikad nisu problem.

Evo još malo na poslu, a kad dođem doma imam recapat jednog Neonea koji je koštao 300kn u svoje vrijeme. Dosta klasičan stariji dizajn koji ne djeluje uškopljno. Fuhjyyu kondići su procurili. Poslužit će za nekakav HTPC.
n4d44 je offline   Reply With Quote