Tema: Tagan
View Single Post
Staro 15.06.2009., 09:21   #36
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne znam kako kod drugih, ali moje kuciste je odlicno rasladjeno i Tagan sigurno nikad nije sluzio za izvlacenje toplog zraka iz kucista, tako da tih 85°C na koliko su bazdareni veliki kondenzatori sigurno nikad nije dosegao i ne vidim mjesta paranoji za tih 105°C i vise iako su svi mali koliko vidim upravo deklarirani na tih famoznih 105°C.

Evo jos jedna slike iz galerije koju nisam uploadao:

Meni se cini da je spora vrtnja ta 2x80mm venta od 500RPM max cak plus sto se tice uvlacenja prasine u samo kuciste napajanja(manje se grije uslijed manje prljavstine), a i misljenja sam da je jedno od najtisih napajanja s aktivnim hladjenjem uopce. Samo ciscenje od prasine napajanja, kad sam ga otvorio jucer, se sastojalo od samo jednog ispuhivanja ustima na prozoru i to je to. Cisto kao novo. Tagan je trenutno vani i pogoniti ce drugu konfiguraciju jer ovaj Sharkoon 350W sa 120mm LED ventom je uzas koliko je glasan, pas mater. A ta konfa je upravo namjenjena za 24/7 i prilicno sam siguran da ce Crni Jack Tagi tu nastaviti svoju dominaciju

Moja najveca zamjerka tom TG480-U01 je ogromna kolicina railova koje nisam nikako uspijevao posteno "zamotati" i sakriti u kucistu, a to je donekle i problem samog Centuriona 5.
Dizel je offline   Reply With Quote