Tema: Tagan
View Single Post
Staro 14.06.2009., 23:15   #28
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Eto da i ja dodam nesto o mom Taganu U15, 580 vata (kupljen 11. mj. 2006). Imam vodeno na CPU i GPU, na radijatoru se ventovi vrte na 500 o/min. Ventilator od napajanja je stvarno glasan u odnosu na ostatak kante. Kada usporedim buku koja dolazi iz njega i Chiefteca 400 vata (stari model s 80 mm ventom, 9. mj. 2005.), ovaj Chieftec je neusporedivo tisi. A opet kada oba napajanja usporedim s bukom koja izlazi iz braticevog Macintosha, moja napajanja stvarno zvuce ko ruski transportni avioni :-(

Ono sto osobno mogao reci da je jos nekoliko mojih poznanika kupilo ovog Tagana, bas prema mojoj preporuci. Dan danas, svi rade uredno. Ovaj moj Tagan je cak jednom radio 3 mjeseca u komadu bez gasenja (torrenti i RS + gaming). Tada mu je bilo teze nego danas, jer je u kanti bilo 6 diskova, od cega 2 Raptora. Jest da je preko ljeta ventilator napajanja osjetno bucniji, ali napajanje je bez zadrske radilo...

Znam sto je lose napajanje, prije Tagana sam imao Levicoma koji je bio koma! Zujao je pod opterecenjem kao trafo stanica, 3.3 V linija je bila u kifli, a ventilator urlao kada sam pokusao OC...
Amepshi je offline   Reply With Quote