View Single Post
Staro 14.06.2009., 18:21   #2169
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Da li je jos kome Amis usporen, ne mogu postici brzinu preko 1mbit, prema svijetu, ali i u unutar CIX-a.
Pa citas li kukanje 10-tak postova prije? Doduse u kombinaciji Tcom chuna/Amis lunch paket. Prijateljev prijatelj snimio mi je liniju, poslao detaljan opis i na papiru cisto savrsenstvo. Po pitanju šuma i svega ostalog + sto sam do centrale kao Fleks do svog Rex-a. Jedino sto su to radili u vrijeme kad je uvijek sve u redu. Od zadnjeg podizanja veze, jednostavno je nesto ukakano. Htio sam vidjeti ima li neke vremenske logike i skriptnuo sam pisanje svaku chuku da vidim u koje vrijeme se ovo desava. Sad je savrseno jasno : Tocno iza 21h (sat prije manje ponekad) veza leti po maksimumu... sve do rano ujutro, plafon 08h jutro. Nakon toga moze se povratiti tu i tamo ali 90% je mucenje. Vidim da se prave mutavi i moram ih ponovo zvati. Nesto je tu nategnuto resursima, svejedno s koje strane.

Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
odnosi se samo na poslovne korisnike...naravno
Koji poslovni pobogu Gnomisa?

Citiraj:
Autor Rebellion Pregled postova
Prije Keruma, broj 15, drugi red zgrada paralelnih sa dubrovackom, gledano po noise-u (3/3dB na 10Mbps) maltene sjedim na centrali xD
Fala ti na dojavi. Tek sad vidim.
Visage je offline   Reply With Quote