Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 14.06.2009., 17:41   #298
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
Da, plin nema kamo, to je zatvoreni sistem.
E vidis u tom zatvorenom sustavu...

Buduci da si renomirani meštar od klime i mnogi Niponci hvale tvoj marljivi radi pod njihovom zastavom napretka i tisine. Bio bi red da Toshibi, Mitsubašiju porucis da je vrijeme da se malo ponovo sa daljinskim upravljacima. Mitsubishi stvarno nije izasao iz 80-te. Iz mojih usta to je cudna kritika, ali u ovom slucaju 80's nije dobar za ovaj tip daljinskog! Toshiba daleko, daleko informativnije. Ali zar je za takvu klasu toliko tesko ubaciti pozadinsko osvjetljenje

Totalni no name telefoni danas vec dolaze sa pozadinskim. Vjerojatno im se ne da uloziti u taj pomak, ali moraju! Preko vikenda sam imao dvije audiofil noci/druzenja i svi ekrani od uredjaja pogaseni. Svjetlo ugaseno i jednostavno ne vidis nista na tom daljinskom. Nikakav auto-mod ne moze skockati fino podesavanje kao kad sam mrknem mic po mic ugodjaj. oVo sto sam malo u zadnjih par godina pratio, Toshiba ima stvarno jedne od naljepsih daljinskih. Pokrivene napredne funkcije, veliki ekran. Ali uopce ne sumnjam LG ili recimo slicni konkurenti nisu pronasli neke svoje zanimljive kombinacije. Postali smo kojekakve teme o boji tapeta/desktopa/donjeg veša a ovo je ipak Klima-va tema.

Jel se da klima topikarima baciti svatko sliku svog daljinskog? Jasno da necemo ponavljati sliku ako je nas daljinac vec pokriven i pokazan. Mene bas zanima kako trenutno izgledaju daljinci od vecine recentnijih uredjaja

Nek Bartuc rodonacelnikuje prvom slikom pa idemo ostali nakon njega
Visage je offline   Reply With Quote