View Single Post
Staro 14.06.2009., 13:10   #25
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Uff, nema me kratko vrijeme na forumu i ovdje je već postalo lagano vruće...hehe...

Ja sam odmah kao primarni faks i u prvi plan stavio građ. faks, a tek kao drugi izbor TVZ građevinu i samo me zanimala razlika nakon završenog jednog odnosno drugog i kako će se poslodavci i neke firme odnosit prema podnositelju zahtjeva za posao. Dakle sa građ. faksom (ako su dobre ocjene u indeksu) lakše je u startu nać posao ako sam dobro shvatio ? Bez ikakvog podcjenjivanja, to zvuči i logično da je tako....pa stavite sebe u poziciju poslodavca.
Ako sam več odlučio upisat građ. faks onda kvragu naravno da dajem sve od sebe sad da ga upišem i isto tako mislim dat sve od sebe da prolazim što bolje tamo, a ne da vrijeme trošim na raznorazne gluposti...mora se znat što je primarno, a nakon toga može se vrijeme trošit na sve ostalo (čitaj droga, sex, alkohol)...

Ali sad imam nekako još jednu dilemu, zamišljam da slučajno ne upišem građ. faks, da li da u tom slučaju uzimam TVZ građevinarstvo ili nešto drugo tipa strojarstvo ili pmf matematika jer ja stvarno imam naviku učenja i nisam lijen, a za tvz se svašta rekli što se toga tiče

@svi - šta vi ekipa studirate ? pa da čujemo i nešto o tome
što više informacija - to bolje