Citiraj:
Autor pimpinjon
šalu na stranu, ti jesi upravu, ali ne možeš tako podcjenjivat fakultet. šta tebi vrijedi sva sposobnost i neznam ni ja šta, ak ti nemaš temeljno znanje za poso. vjeruj mi da neće sigurno neki "snalažljivi" student završit kao glavna faca na nekom ogromnom projektu tipa ovo što sad rade u crnoj gori...
|
Ja nisam podcijenjivao fakultet,nego sam vam nastojao ukazat kako je taj stav koji ste pokupili iz novina vezan uz mala poduzeća pogrešan.Ta glavna faca ima sigurno 15-20 godina staža,a ono šta si završio je bitno samo kod
prvog zapošljavanja.Uostalom,da ga pitaš ovo što ti ja govorim,rekao bi ti približno isto.Nisam ja izmislio ovo što govorim.
Ako si ti tip koji je spreman 5 godina pišat krv,onda ok,ti možda nešto i naučiš.Ako ćeš prolazit sa 2,3,4 tako je svejedno čija je diploma.Odnosno svejedno je i ako prolaziš s 5.
Zapravo,stvar je vrlo jednostavna.Kao što za dijasporu postoji HDZ i ostali,tako i za male poduzetnike postoji 5 i ostali,sa tendencijom naginjanja prema sveučilišnim diplomama-jer su mali.
Kada sam zahvaljujući starom,uspijevao stupit u komunikaciju sa takvim "facama",mogu ti reći samo da su neki vrednovali prosjek,dok drugi nisu.No apsolutno nitko nije vrednovao sveučilište više od veleučilišta.