Citiraj:
Autor žile
Apsolutno ne.To više ovisi o sposobnostima pojedinca da se snađe,a ne o tome u koju si školu išao.Nemoj zaboravit da i glupi i polusposobni isto završavaju fakultet.
|
sposobnom čovjeku fakultet ni ne treba. završi tri godine obrtnjave, tipa automehaničar (al ne nakon 2 ruknuta razreda i bezbroj neopravdanih, nego kak spada, svaki put na praksi), malo radi, stekne iskustva, otvori svoju radnju, i zarađuje više neg 10 fakultetski obrazovanih ljudi.
šalu na stranu, ti jesi upravu, ali ne možeš tako podcjenjivat fakultet. šta tebi vrijedi sva sposobnost i neznam ni ja šta, ak ti nemaš temeljno znanje za poso. vjeruj mi da neće sigurno neki "snalažljivi" student završit kao glavna faca na nekom ogromnom projektu tipa ovo što sad rade u crnoj gori. ti s vezama imaš potencijala, ali postoji granica. dobro sad možeš reć da ja pričam bajke i bla bla, al ak netko ide na fakultet il šta god već bez ambicija i tek tolko da ide na faks, bolje da je završio neku trogodišnju školu, i dok se ovi natežu na faksu, mogo je imat i poso i ženu i djecu.