View Single Post
Staro 12.06.2009., 23:14   #9
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
TNX ekipa na odgovorima!

Po nekim mojim postovima ste mogli skuziti da spadam medu onu skupinu ljudi koji se najeze kada je komp bucan, zato ventovi moraju biti ultraturbo tihi!

Kako mi se cini staviti cu Scythe Kama Flex od naprijed i jedan iza.....jer isti sam po vasoj preporuci (hvala dh41400 ) stavio u napajanje umjesto staroga venta i Scythe je doslovce na 1500 rpm necujan!

Onda bih trebao dva 120 mm venta za propuh, jedan od naprijed namontirat i jedan iza.....eventualno i 120 mm iza diskova (e to ne kuzim kako da izvedem tj. kako da tako veliki vent stavim iza diskova kada mislim da su nosaci za 80 mm ventove!? ).

dh41400...mislis da stavim po jedan vent ispred hdd-a, a jedan bas iza......hmmm....kako da to izvedem...i kako da nakeljim vent gore na kuciste!? U biti, sada sam se sjetio da imam nosac koji se montira na gornji dio kucista za 120 ili za 140 mm vent...motam samo vidjeti dimenzije.

E sada....posto trazim te ultratihe ventove...moze preporuke koje da uzmem!? Da su tihi, a da opet ne kostaju kao suho zlato!?

I da....kako da stavim vent na Accelero i dali je 120 mm ok!?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote