Eto u srijedu poslao prigovor popodne/predveče, četvrtak je bio neradni, i danas me zovu oko 13h da bi mi u utorak/srijedu trebao stići paket sa uređajem i uputama. Trebao sam se ranije žaliti
Ženini su isto doma dobili Iskon Trio prije par dana, prije su bili na MaxTV+T-Com etc. Imali su "malo" problema jer su im svi kompovi na wirelessu, a Siemens koji su dobili ima u najmanju ruku postavke koje baš moraš "pogoditi" da rade sa svim ostalim uređajima. No jučer sam im to sredio, i sve fino radi, 4 kompa na wirelessu, telka, i to sve.. nisam puno gledao telku, samo sam upalio i malo mjenjao kanale, al odaziv je bolji neg je bio na MaxTV. Samo mi se čini da taj novi Siemens router ima malo slab bežični signal, i te postavke su katastrofa do bola. Najviše me ubilo to kaj očito Siemens prati neke nove standarde, i pukneš mu nemam pojma, recimo WPA i staviš ključ koje god hoćeš dužine. I onda odeš na laptop (XP, SP2, Zero config wizz) i on te fino odbije jer key mora bit 5-8-13 znamenaka (biraj). Naravno, moj key je neki koji nije bio te dužine. Pa onda malo isprobavaj sa 5-6 kombinacija, dok ne pogodiš kak treba. OK, nije ni Iskon kriv, ni Siemens, i Windowsi na nekim od kompova nisu bili updateani, stari driveri i sl.. Al moram bar malo prigovorit, s obzirom da je sa T-Com Siemens routerom sve šljakalo bez pol frke, nikad problema. No ko što rekoh, sad radi, pa ćemo vidjet..
A kad meni stigne javim se svakako. Iako ja doma nemam nikakav wireless, to smeće izbjegavam ako nije nužno

al dojmove o IPTV-u dobijete svakako