Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O
Hehehe, imaš pravo u svemu, ali ja bih npr jednu stvar promijenio, kad se već nađe netko tako lijen da pročita pravila postanja na tržnici, zar nebi bilo korisnije obrisati post, i staviti na njegovo mjesto link sa pravilima, brijem da bi si tako smanjili posao sa brisanjem, jer dok nekima dođe iz analnog otvora u glavu, vi se naklikate pošteno, ovako samo obrišete tekst u postu, naslov ostavite, i umjesto teksta puknete link sa pravilima, pa kad vlasnik threada klikne na link brijem da će skužit iz prve da nije napravio sve po pravilima, pa će, nadam se, popraviti stvar 
|
Onda bi pola postova bilo samo editirano i link na pravila. Gubi se funkcija tržnice, jer postovi koji ne poštuju pravila, budu na tržnici, dok netko tko se potrudi radi takvih pada iza u poretku, što želimo uvijek svesti na najmanju moguću mjeru.
Nismo niti mi idioti koji nemamo posla nego da samo zajeb* ekipu jer nije poštivao pravila.
Ali, nekako mi se čini da ipak ide na bolje

. Ljudi su naučili pravila, prijavljuju postove koji nisu prema pravilima, bolje se brinu za svoje topike i mi imamo nekako manje posla čini mi se. To valjda jer je ljeto pa su svi vani
Ako nekome nešta nije jasno i stalno misli da mu se postovi brišu, javi se moderatoru i brzo će se vidjeti gdje je problem i riješiti najčešće na userovo zadovoljstvo. Samo brate, malo pristojnosti/kulture nekima ne bi škodilo dok tipkaju.