View Single Post
Staro 12.06.2009., 15:28   #5
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Nelos opis Fleksonje, osim sto bih mu ja preporucio ipak manje droge i upis na VII stupanj.
Zasto manje droge ? Pogle rendulu ? Sto mu fali ?

Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Niiiice Fleks :P
Još nešto, na TVZu se kao ide 3 godine na građevinarstvo i onda se kao može nastavit još 2 godine.... dok se na nekim drugim smjerovima ne može nastavit tako....jel to onda isto kao i bolonjski princip građ. faksa 3+2 = magister ?
Svugdje mozes nastaviti taj +2 kolko ja znam. Samo to ovisi o nekim prosjecima, pizdama, vezama u referadi, ciglama i slicnom.

Sad razlika je sto je jedan strucni, drugi neki drugi. Imho nebi se zamarao previse sa time, samo bi probao to upisati. Eto tolko od mene.

Ja bi OSOBNO upisao tvz iz razloga sto ce ti biti lakse. Vidim da si iz bjelovara, sto znaci da ces biti starcima na grbaci, pa ako oces kolko tolko solidno zvijeti u zagrebu morat ces sljakat. Jebiga. sa stanarinom i svime za zivot u zagrebu ti treba 4-5k+ kn. Pa sad vidi. Dio mogu dati starci, ali bilo bi lijepo da mozes i ti pomoc. Ovo ti pricam jer imam GRO frendova koji tako zive i igrom slucaja ih je gro iz BJ . A sad siguran sam da ti je lakse raditi + regulirati obaveze na faxu uz tvz, nego uz građevinu.

Nadalje. Evo bas znam isto tako par ljudi koji su zavrsili TVZ i mogu ti reci da rade od 4k do 12k kn, pa ti vidi. Kolko se zbuksas i kolko imas srece je OGROMAN fakator. A znam i građevinaca koji su na burzi.

Tak i tak ce ti kod zaposljavanja vrijediti samo veze i vezice + mjesto rođenja, tak da...

Ja bi na TVZ, cisto zato sto nisi iz Zagreba i da ti bude lakse, a diploma je diploma i bok. Pogotovo to nije isfurano ko informatika, pa ce ti i lakse biti se uguziti negdje.
Fleks je offline   Reply With Quote