View Single Post
Staro 12.06.2009., 12:56   #26
unfaithful
Registered User
Moj komp

unfaithful's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor d^_^b Pregled postova
Koliko ja znam W910 nema jojstick. (Nemoj zamjeriti ako grijesim, nemam cvike kod sebe)
Uostalom,do sada sam imao mnogo SE-a i djojstick se do sada niti jednom nije pokvario, a ja nisam njezan prema mobitelu ili bilo kojem njegovom djelu.

N73 ga ima. Ali koliko ja znam, izdrzljiv je. Kod mog jarana koji ga ima 2 godine nije se niti jednom pokvario. Samo ga je jednom odnio u servis da mu zamjene oklop jer mu je pas izgrizao mobitel.

Ako vec sumnjas u Sonya, a ne zelis N73 zbog jojsticka, onda bih ti preporucio Nokiu 5320 XpresMusic. Meni se je mobitel stvarno dopao kad sam ga vidio. I da danas kupujem mobitel dvoumio bih se izmedju te nokie i SE W910.

Uglavnom, nema potrebe da izdvajas neke pare za mobitel jer nikada ne znas sta ce biti. Ja sam za nokiu dao cijeli djeparac i jos uzeo maminu cetvrtinu plate. Dok je za Samsung stara iskesala pola plate. Sve to u mjesec dana.

Vidio sam te na facebooku, cini mi se da sam te vidjao u kaficima u kojima sam bio.
Da, kužim, uglavnom hvala za ponude, ipak prije nego što išta ovdje gledam, mislim da bi bio red da prvo odem vidjeti kod nas šta nude i ekšli cijene, a onda ako bude dvoumljenja, da vas žicam da mi helpate.

Ma kužim to za novce, ali nekako samtip što bi sve u jednom da ima.

unfaithful je offline   Reply With Quote