Citiraj:
Autor unfaithful
Ma meni je predobar, drama mob. 
Mislim da bih i ja trebala SE samo da nema djojstik, to je smrt za mene, ne bi mi ni mjesec trajao ja mislim. 
Od ovih ok mi je N73, al' čini se da ima djojstik il ja dobro ne vidim.
P.S Nije valjda da me znaš u rl?  Nije nam grad baš taako mali. 
|
Koliko ja znam W910 nema jojstick. (Nemoj zamjeriti ako grijesim, nemam cvike kod sebe)
Uostalom,do sada sam imao mnogo SE-a i djojstick se do sada niti jednom nije pokvario, a ja nisam njezan prema mobitelu ili bilo kojem njegovom djelu.
N73 ga ima. Ali koliko ja znam, izdrzljiv je. Kod mog jarana koji ga ima 2 godine nije se niti jednom pokvario. Samo ga je jednom odnio u servis da mu zamjene oklop jer mu je pas izgrizao mobitel.
Ako vec sumnjas u Sonya, a ne zelis N73 zbog jojsticka, onda bih ti preporucio Nokiu 5320 XpresMusic. Meni se je mobitel stvarno dopao kad sam ga vidio. I da danas kupujem mobitel dvoumio bih se izmedju te nokie i SE W910.
Uglavnom, nema potrebe da izdvajas neke pare za mobitel jer nikada ne znas sta ce biti. Ja sam za nokiu dao cijeli djeparac i jos uzeo maminu cetvrtinu plate. Dok je za Samsung stara iskesala pola plate. Sve to u mjesec dana.
Vidio sam te na facebooku, cini mi se da sam te vidjao u kaficima u kojima sam bio.