Citiraj:
Autor d^_^b
Ja sam nazalost morao zamjeniti nokiu N78. Naime, ukrali su mi mob na tjelesnom. JBG.
Tek sam vidio da ga imaju u Imamex-u.
Dakle, dok sam imao N78 bio sam zadovoljan i prezadovoljan. Tastatura mi je bila nezgodna jer tipkam dnevno oko 30-40 poruka. Imam osjecaj da su mi se one nakaradne tipke urezale u prste. Sto se tice svega ostalog, mobitel je solidan. Mogu reci da me je odusevio s obzirom da sam ga pravo malo platio.
Kamera nije nesto posebno, ali je sasvim dovoljna za slikanje mojih jarana za facebook.
Ako hoces mobitel i ne pises puno poruka dnevno, imas moje preporuke. Ako hoces mobitel i pises puno poruka na dan, onda ga nemoj ni u ludilu uzimati.
Ponavljam, tastatura me je izivcirala do bola. Pogotovo zato sto imam velike ruke i velike prse, pa onda zamisli kako mi je bilo.
BTW. Jasmina, sorry sto ti nisam stigao ranije odgovoriti nisam imao interneta.
Jos nesto, mama mi je kupila Samsung U900.
SAMSUNG VISE NIKADA NECU KUPITI I TOPLO PREPORUCUJEM SVIMA DA SE PRODJU SAMSUNGA, A POGOTOVO OVOG MODELA U900.
|
Hjooj pa kako to?

Baš se nije dalo...
Sad sam još malo bolje pogledala slike i vidim na šta misliš, eh to za poruke
nije toliki problem, samo što ti ja ne bi imala strpljenja s tim, ono pišem poruke brzinom svjetlosti, a s ovim ne bih nikad.
Šta misliš za N79? Iako za njega iskreno mislim da bi ga mogla priuštiti sljedeće godine u ovo doba, iako sam kontala dati svoj i doplatiti, ali i ne mogu baš puno dobiti za njega, iako mi je bitno samo da ga se konačno više riješim.
Eto vidiš za Samsung, isto kao što sam gore napisala, no way.

Ej baš mi je žao zbog tvog.
P.S Kak mi znaš ime?