samo sam htjeo mali osvrt napisat. imam mob nekih 2-3 mjeseca, neznam tocno, znam da nije iz one prve serije s defektnim zvucnicima, ali sam dobio onu torbicu, 2 stylusa i ostatak opreme.
prvi put imam symbian mob i nokiu opcenito, mogu samo reci da sam odusevljen.
imam v21, iako na mom product codu nisam jos nije moguce, tj neznam vise, ali prije jedno 2 tjedna nije se moglo vise od v11, s kojom je mob i doso. nakon jedno 2 mjeseca cekanja promjenio sam product code jer sam popizdio, i svakom ko se dvoumi nek promjeni, 5 min posla, nista lakse.
jedini problem, za mene, i stvarno jedina mana ovog mobitela je ta plasticna, ogavna maska, u pocetku je ok, ali nakon nekog vremena se rasklima i skripi na sve strane. nadam se da ce nokia izdat neku novu cvrscu masku, pa da si kupim jer ovo mi pije zivac...
i jos nesto, za sve koji se boje da je mob "ko od stakla" i da ne smije ispast, mogu sam rec, nije istina. prvi put mi je ispo, tj nije ispo, nego sam ga zasiljio u zid. bio mi na deki, ja zaboravio, idem lec, povucem i ... al nije mu nis bilo, samo ogrebotina iako nije bio u torbici.
a drugi put mi je ispo na cestu, opet bez torbice, i opet nis, sam jos jedna ogrebotina, maska je ionak rasklimama pa tu nema promjena.
eto tolko.
moja ocjena 8/10, i to ova dva su otpala na masku