View Single Post
Staro 11.06.2009., 19:01   #130
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Nije da je bitno, ali zar i vama i nama nije jednostavnije, logičnije i brže poslat prijavu, nego slat PM? Ja na drugom forumu baš preferiram komunikaciju preko prijave za sve šta ljudima treba u vezi posta/teme i sl. Dok PM koristim za osobnije stvari, konkretna pitanja, odgovore, molbe, tužbe, žalbe,...
Ekipi je lakše kliknit na prijavu, napisat 2,3 slova i poslat, a meni je pak lakše dobit prijavu na mail i djelovat po njoj, nego kopat po inboxu koji se sa takvim sitnicama samo bespotrebno puni (ovdje to ajde, nije velik problem pošto je limit 500), pa replyat pošiljatelju, pa... Ako ne ništa radi se sigurno od 2,3 klika, a nama ITovcima je jako stalo do 2,3 klika
Opet, ponavljam. Na ovom forumu je trokut za prijavu kada se krše pravila .
A to što je netko lijen napraviti isto, samo sa EDIT tipkom (umjesto trokuta), nije problem niti moderatora niti ikoga, osim toga člana. Isti posao, ali lakše je zeznut druge time da prodani subjekt dođe na 1. mjesto.

Za ostale tehničke i osobne probleme, postoji formular za prijavu, a ne PM.

Za lokot, koji je nekima od životne važnosti, najgluplja i najgora mogućnost jest bumpati sa novim postom u kojem stoji "prodano". A isti broj klikova treba za edit posta. Umjesto tipke trokut stisneš tipku edit, te napišeš "prodano" i opet umjesto tipke pošalji prijavu, stisneš save edit. Isti trud, a drugima bude lakše.

A kad on fino napiše "prodano", onda prvo što napravi jest dođe na početak tržnice (što je opet, nekima od izuzetne važnost; ja kada sam kupovao konfu prošao sam prvih 20 stranica tržnice), onda da mi to ispravimo moramo poklikati par postova i mergati ih (ako to primjetimo). I zbog toga izgubimo vrijeme koje smo mogli utrošiti na brisanje nekog topika koji ne poštuje pravila .

Ljudi ne mogu prihvatiti da moraju napisati 3 stvari u postu, da im on ostane na tržnici. Naslov (pa opet neki pišu P: Konfa), garancija (ima nema) i cijena. Pa se čude kada ostanu nekoliko puta bez topika. Pa ti njima sad objasni zašto je edit bolji od novog posta i još bolje, zašto su dobili kaznu (kada bi se to kažnjavalo) za to, jer na drugim forumima toga nema .