View Single Post
Staro 11.06.2009., 12:51   #2563
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Bespotrebne scene, patetika, glavna glumica koma, treba izbacit sve njezine scene, potencijalno dobar film ispao prosječan... Alo, momak, ti si filmu dao ocjenu 8.5...
Mislim, daj se odluči jel film koma ili odličan. Jerbo po meni ocjena 8.5 za neki film je visoka ocjena. Ako želiš gledat film klase The Shawshank Redemption, onda ne ideš gledat Terminatora. Ok, ukusi se razlikuju al daj se odluči, jel ti film dobar ili nije...
Sad, ne znam, vjerovao ti meni (i trojici frendova koji su samnom gledali) ili ne, ja ti fino kazem da su se ljudi u kinu smijali posteno na onu scenu. Mozda nisu kad si ti gledao, bespotrebna rasprava. Meni to znaci da tu nes ne stima.

Izbacis patetiku, tu glumicu, beskorisne scene i film je 8.5/10. Ovako kako je releasan - kako kome, nekog ne smeta, nekog (mene) smeta. Kao fan Terminatora, najradije bi nabavio neki 1080p rip filma, izrezao 5 minuta smeca i pogledao ga opet. Bale je odlican ko Connor, al' moj savjet mu je da se okani izgovora iz Batmana, bit ce 15% vise uvjerljiviji.

I da me netko krivo ne shvati, zvuci kao da mi se ne svidja film jer govorimo o onome sto ja u njemu smatram da je prelose... Ako netko zeli pokrenut raspravu o onim odlicno odradjenim detaljima (postapokalipticni svijet, terminatori, efekti, marcus, prica...) - be my guest.