Citiraj:
Autor flajpan
Zato jer imaš 2.2 na iphoneu, a pokušavaš jailbreakati sa 2.2.1 - skini ovdje 2.2 FW, a ovdje Quickpwn 225-2 (ako već nisi) i prvo napravi jailbreak sa 2.2 FW-om.
Nakon toga u iTunesima Shift+Restore i odaberi fichin custom firmware.
Ne zaboravi prije restorea napraviti backup u iTunesima (ako ti trebaju poruke, fotke, mailovi, kontakti koje trenutno imaš).
Morat ćeš aktivirat iPhone preko iTunesa (sa Tmobile karticom). Nakon toga instaliraj yellowsnow (iz cydije) i stavi vip karticu.
Nikako ne klikaj Check for update ili samo restore u iTunesima, nego Shift+Restore i onda biraš već prije skinuti FW.
Javi kak je prošlo 
|
Opaa... Odradio sam sve (stavio sam Fichin 221activate FW) do onoga kad bi trebo preko Cydije downloadat yellowsnow, niti imam tmobile karticu niti wi-fi... pa mi ni dalje ne prima Vipovu karticu, al izgleda da je JB, ka mi tak piše i u iFunboxu
PS. navodno ima nekakva QuickPwn verzija, vjerujatno Unofficial 3, koja omogucuje za vrijeme jailbrejkanja odabir Cydiinog softwera za direktnu instalaciju (kao npr. yellowsn0w) , to sam negdi vidio al nemogu više nači gdi :P
Ili ovo:
Code:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=957