View Single Post
Staro 11.06.2009., 11:48   #158
Svxyzab
Registered User

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Zato jer imaš 2.2 na iphoneu, a pokušavaš jailbreakati sa 2.2.1 - skini ovdje 2.2 FW, a ovdje Quickpwn 225-2 (ako već nisi) i prvo napravi jailbreak sa 2.2 FW-om.
Nakon toga u iTunesima Shift+Restore i odaberi fichin custom firmware.
Ne zaboravi prije restorea napraviti backup u iTunesima (ako ti trebaju poruke, fotke, mailovi, kontakti koje trenutno imaš).
Morat ćeš aktivirat iPhone preko iTunesa (sa Tmobile karticom). Nakon toga instaliraj yellowsnow (iz cydije) i stavi vip karticu.

Nikako ne klikaj Check for update ili samo restore u iTunesima, nego Shift+Restore i onda biraš već prije skinuti FW.

Javi kak je prošlo

Opaa... Odradio sam sve (stavio sam Fichin 221activate FW) do onoga kad bi trebo preko Cydije downloadat yellowsnow, niti imam tmobile karticu niti wi-fi... pa mi ni dalje ne prima Vipovu karticu, al izgleda da je JB, ka mi tak piše i u iFunboxu

PS. navodno ima nekakva QuickPwn verzija, vjerujatno Unofficial 3, koja omogucuje za vrijeme jailbrejkanja odabir Cydiinog softwera za direktnu instalaciju (kao npr. yellowsn0w) , to sam negdi vidio al nemogu više nači gdi :P

Ili ovo:
Code:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=957

Zadnje izmijenjeno od: Svxyzab. 11.06.2009. u 13:12.
Svxyzab je offline   Reply With Quote