View Single Post
Staro 11.06.2009., 10:32   #57
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Trebas mu otkinuti noge i ruke, znaci koristis ono skakanje da mu se priblizis E+Q i dobro iskoristi onaj rage jer mu radis malo vise stete + onaj slice ne znam tocno ime, ali po defaultu je SHIFT+M1.
Kad te primi s rukom onda ju isto pokusaj unistiti ili izmaknuti.
Ako imas malo HPa koristi one vojnike da se udaljis od njega (E+Q jump) te cekaj da se dovoljno regeneriras pa onda istim postupkom dodes natrag do njega. Pazi se onih lasera iz ociju jer te mogu bez problema one shootati, vecinom to koristi dok si udaljeni od njega, ali su velike sanse da te nebu pogodil ako si na jako velikoj udaljenosti.

eh dok ja napisem vec dobis par odgovora
-->
Citiraj:
Autor ange Pregled postova
Da li može mala pomoč? Kako da izađem na kraj sa onim robotom, na vrhu zgrade, šta i kako da ga se riješim. Hvala na pomoči unaprijed.

Trebas mu otkinuti noge i ruke, znaci koristis ono skakanje da mu se priblizis E+Q i dobro iskoristi onaj rage jer mu radis malo vise stete + onaj slice ne znam tocno ime, ali po defaultu je SHIFT+M1.
Kad te primi s rukom onda ju isto pokusaj unistiti ili izmaknuti.
Ako imas malo HPa koristi one vojnike da se udaljis od njega (E+Q jump) te cekaj da se dovoljno regeneriras pa onda istim postupkom dodes natrag do njega. Pazi se onih lasera iz ociju jer te mogu bez problema one shootati, vecinom to koristi dok si udaljeni od njega, ali su velike sanse da te nebu pogodil ako si na jako velikoj udaljenosti.

eh dok ja napisem vec dobis par odgovora
veve je offline   Reply With Quote