Prije otprilike godinu dana sam uzeo Toshibu a200 u Vemilu, tako da garancija vrijedi još otprilike godinu dana. Problem sam uocio dosta rano nakon kupnje, ali nisam bas obracao paznju na to jer tu opciju koristim dosta rijetko, a i pripisivao sam to losim driverima. Stvar je u tome da kada bi prikljucio vanjski monitor preko vga slika na laptopu bi se nakon kojih 5 minuta pokvarila, odnosno doslo bi do promjene boje i ispresjecanosti slike. Slika na vanjskom monitoru bi ostala dobra cijelo vrijeme. Nakon restarta sve se vraca u normalu.
Jučer sam nabavio s-video to scart kabel i ista stvar se dogodila. Ovo se dogadja i na Visti i na XP-u, sa bilo kojom verzijom drivera (sluzbeni i modani).
Sad je naravno pitanje ako je ovo razlog za iskoristavanje garancije, jer laptop u suštini ne radi potpuno ispravno. Takodje vanjski monitor jako rijetko koristim, a bez kompa si nemogu priustiti da budem 2, 3 ili koliko vec tjedana...
I jos me zanima u slucaju servisa ili reklamacije dali je dozvoljeno zadržavanje diska dok se ne ustvrdi valjan razlog za reklamaciju, jer iskreno receno nezelim da mi neki debo

prcka po dokumentima...
Tnx svima ne odgovorima