View Single Post
Staro 10.06.2009., 10:58   #2199
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
OK, zadnji driveri od Atija su smeće,
To je barem evidnetno.

Citiraj:
isto kao i svi ostali za x64 platformu,
Nemam pojma. Meni je HP dao sve potrebne i certificirane drivere i ja nemam nikakvih problema.

Citiraj:
km player je isto smeće, kao i svi ostali playeri jer svaki ima neki nedostatak.
Ocito, cim imaju nedostatak.

Citiraj:
OK, idem se žaliti Kanađanima, a filmove, hebiga, naćemo način da budem zadovoljan jel?!?!?
Mucek, ne moras biti forsirano ironican, ne ide ti.

Cinjenica jest da koristis los hardver i/ili softver, a za tvoje probleme je Microsoft najmanje kriv. Uostalom, platio si licencu za Vistu, imas support od proizvodjaca pa napravi korespondenciju na potezu Microsoftov support -> problematicni hardver/softver i nemas problema.

Citiraj:
Što se tiče XP-a. Za moje potrebe sasvim OK, naravno svakih 6 mjeseci treba ih malo rifrešnut jel, no barem mogu gledati divxe i igrati igre normalno na OS-u koji je lošiji, jel, od Viste.
Ako trebas "rifresnut" operativni sustav svakih 6 mjeseci, to jedino moze znaciti da si nesposoban za osnovno odrzavanje sustava. Ovime si zapravo u potpunosti diskreditirao meritornost svog stava spram pljuvanju bilo kojeg operativnog sustava.

Citiraj:
Meni noobu, dovoljan razlog da se vratim na XP, najvjerovatnije u 64-bitnoj inačici. Eto, toliko od mene, a svi pametujete, a niko nema prijedlog kako riješiti moje nazovimo ih probleme. Ma šta pričam, kriv je softwer.
Mili, kriv si TI, za pocetak. Tek onda mozemo traziti probleme u tvojim Windowsima s opskurnih torrent siteova, "modanim" drajverima, ouverkloukanoj grafickoj ili krekanom Quakeu 5.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote