imao sam iskustva sa D-Link DWL-G122 i nisam bio zadovoljan ni sa kvalitetom prijema a ni sa stabilnoscu veze,kada bi signal bio losiji veza je znala pucati a adapter bi jednostavno zaglavio pa bi ga trebalo iskopcati pa ponovo prikopcati u comp. problem sa rijesio da sam kupio sljedeci adapter Alfa AWUS036H ,mislim da se kod nas ne moze kupiti bar ja nisam nasao da gi itko prodaje,ja sam ga narucio preko ebaya,kostalo me je skupa s dostavom 52 EUR a stiglo je postom za 7 dana,malo skuplje je ali ne zalim ni novcica jar je extra stvar. DWL-G122 ima snagu 100 mW dok Alfa ima snagu 500 mW i Realtek RTL8187L chipset velike osjetljivosti,sto se tice prijema signala izgleda ovako...gdje sam s D-Linkom imao jedva -84 dBi s Alfom imam - 64 dBi sto je cijelih 20 dBi vise sto nije malo i to sve s orginalnom antenicom od 2 dBi...zakljucak: ne samo da ces imat kvalitetan i stabilan signal u cijeloj kuci nego i kvaltetan signal od susjedovih susjeda,mislim da bolje od ovoga ne trebas traziti a tesko da ces i naci