Citiraj:
Autor -POP-
OK, zadnji driveri od Atija su smeće, isto kao i svi ostali za x64 platformu, km player je isto smeće, kao i svi ostali playeri jer svaki ima neki nedostatak. OK, idem se žaliti Kanađanima, a filmove, hebiga, naćemo način da budem zadovoljan jel?!?!? Što se tiče XP-a. Za moje potrebe sasvim OK, naravno svakih 6 mjeseci treba ih malo rifrešnut jel, no barem mogu gledati divxe i igrati igre normalno na OS-u koji je lošiji, jel, od Viste. Meni noobu, dovoljan razlog da se vratim na XP, najvjerovatnije u 64-bitnoj inačici. Eto, toliko od mene, a svi pametujete, a niko nema prijedlog kako riješiti moje nazovimo ih probleme. Ma šta pričam, kriv je softwer. Toliko od mene!
|
Dobro ti je
Bubba rekao - ovdje postoji navika da je uvijek kriv novi OS.Tako će biti i sa Windows Se7en,čekam samo da izađu jer ću tada definitivno imat materijala da se otkidam od smijeha.
Drugim riječima,nije ti kriv OS,nego su krivi poluretardirani kromanjonci u creativeu,ATi-u itd. koji već dvije godine nisu u stanju složit drivere kako isus zapovijeda.Šta učiniti?Ha,pa ništa osim promijeniti,opet kako je
Bubba rekao,kombinaciju softvera koji koristiš jer ako na sedam usera (karikiram) jednom ne radi,onda je 80% nešto kod njega,15% da su krivi driveri i 5% da je kriva Vista.Ako misliš da je Vista
poluproizvod®,samo daj udri šargijom po XP x64 pa ćeš vidjet da će ti tek to biti festival,a ovo će ti biti pis of kejk.
Jel meni recimo Vista sa nekim preliminarnim zakrpama,još prije izlaska SP1,nije nikada pravila cirkuse,nije mi pravila nakon njega,a ne pravi mi ih ni sada.Neznam,ili je Vista jebački dobar OS ili sam nekom inverzijom ja n
00b jer neznam isprovocirat da mi se manifestira to zašto je Vista
poluproizvod®