Citiraj:
Autor -POP-
Ajde da i ja nabacim svoj mali komentar, naravno sa onime s čim nisam zadovoljan. Vista je Ultimate SP2, nije Liteana, konfiguracija je u sigu.
/snip
Dotad, moraću se pomirit sa OS-om koji je očito još uvijek samo poluproizvod.
|
Ovo je fascinantno.
Prva cetri razloga jedino imaju veze sa smecem od softvera/drivera koje koristis - ne vidim niti jednu relevantnu korelaciju koja bi mogla dovesti u pitanje (ne)kvalitetu nekog operativnog sustava. Detekcija problema ti je OK, ali trazis razloge na krivom mjestu. Komparativno, Vista je za koplje mocniji i sofisticiraniji operativni sustav od Windowsa XP. Naravno, problem je u tome sto vecina ljudi smatra da je citava konfiguracija sustava dostupna klikom misa i da je za poznavanje rada istog dovoljno gledati sareni GUI i kliketati. No dobro, to je nesto na sto se vise cak niti ja ne obazirem...
BTW, sto se tice BSOD-a i onog playera, pade mi na pamet, probaj ugasiti DEP, mozda pomogne.
Code:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
S druge strane, slazem se u potpunosti s tockom 5. a sto se tice tocke 6, opet je problem jedino u tebi, tj. kombinaciji tvojeg hardvera, softvera i/ili drivera. Meni radiTM.