View Single Post
Staro 09.06.2009., 15:01   #8
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Cele303 Pregled postova
Ako ti javlja da ti kartica nije inicijalizirana znači da si krivu podršku instalirao, vrlo vjerojatno ActivCard Gold 2.3.1 SP2 umjesto ActivClient (ActivIdentity), to ovisi koliko je stara smart kartica jer je ZaBA prva od svih banaka prešla na ActivClient radi Fina E-Kartice u kompletu sa internet bankarstvom...
Hvala ti na pomoći ali nisam riješio problem.

Otišao kod frenda danas, ispalo je na kraju da je to iDirekt paket od RBA, no ne mijenja ništ jer koriste iste programe.
Uglavnom isti setup programa (SMC reader i manager, AC gold 2.3.1 + driveri) sam bez problema instalirao na laptop i sve uredno radi, na ovom kompu neće.

Imao sam problema s instalacijom drivera za card reader, probao sam ručno forsirati drivere za XP (dva su različita) a i za win 2000. No ni s jednim nije proradilo.

Iscrpio sam sve mogućnosti koje znam ali nisam uspio riješiti problem tako da ću mu za koji dan srušit windowse i stavit Win XP clean install.

Očito je negdje nastao problem s upgradeom od win 2000 na win xp sp2 i neće raditi, mada svi ostali instalirani programi rade.