View Single Post
Staro 09.06.2009., 11:20   #188
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
evo samo kratko da javim kako sam se jučer priključio 5800 maniji, uzeo ga na 2 godine ugovora za 1300kn u vipu.

daklem nisam se prije uopće susreo sa ovim mobom i kupio sam ga totalno na slijepo... nove verzije NE dolaze sa onom fancy gumenom trobicom, pa samo morao iskeširati dodatne pare za nokia čarapicu

uz to sam uzeo univerzalni vakuum stalak za auto i auto punjač (vip oko 100kn zajedno minus 10% jer sam uzeo i mob kod njih) i stvarno rade odlično, pogotovo držač i njegov sistem hvatanja mobitela i stakla... s obzirom na nokia univerzalni stalak i "ovlašteni" punjač po promotivnoj cijeni od 350kn

stalka za 5800 orginal (cr-103) kod nas nema, a vani sam ga vidio za 45-50Ł sa dostavom (lol), a torbica koja je dolazila u ranijim verzijama paketa isto tako se ne može zasebno kupiti (sve ovo mi reko mobis čiča).

kaj da kažem... ko ga ima zna sve njegove prednosti, ko ga nema - nek si ga kupi

proz:

svo brdo fičra na tak malom uređju (nisam osobno imao nikad tako napredan mob), on-demand spajanje na wifi prilikom paljenja svih aplikacija koje koriste net, brdo senzora koji rade odlično, gps koji lovi u sobi bez pretjeranih problema (samo sa garminom i naravno bez potpomognute mreže), oooogromni ekran, touch tehnologija od koje nisam izgubio živce i generalna lakoća korištenja, glasnoća zvučnika je nešto najglasnije kaj sam čuo do danas i prilično je kvalitetan zvuk za tako smiješan uređaj.

conz:

nema više favorite osobe u sms-ovima i generalno predugačak put do zvanja i sms-anja pojedine osobe (tanki xm koji imam to radi puno brže i praktičnije).

uz to sam se prvi put susreo i sa garminovom navigacijom (adria route 2.2 karta) koja radi besprijekorno. danas sam se furao do vinogradske i došli smo tamo bez a i b... čak me natrag dobro vratio u moju bogu-iza-nogu slijepu ulicu na ferenščici (adm kupci znaju koja je to zabit)

teta priča, a ja dajem žmigavce i gas pa gledam realnu brzinu... mali francuz laže za 5kmh, što znači da mogu još brže

šteta je kaj samo dolazi sa jednom temom, pa sam si skinuo neke dodatne, no većina su mi onak katastrofa jer su ih radili krapinski i sisački auto tuneri, osim jedne kaj ima brdo svojih ikonica i kul zgleda, pa eto ak netko traži takvu minimal temu, hf: http://dailymobile.se/2009/05/16/nok...three-by-babi/

e da... ako nekog još brine apdejtanje, mob dolazi sa v10 softverom i preko zadnje verzije updatera se bez problema dignuo na v21.nešto.nešto

na kraju balade - iznimno sam zadovoljan sa mobom i vidim da ćemo se jako lijepo družiti.
syss je offline   Reply With Quote