Ne bas, nikada po njima nisam srao zato sto mi je nesto krepalo. Nego zato sto nista nije valjalo po defaultu sa softverske strane (treba 12 biosa da bi ploca fukncionirala kako je zamisljena u pocetku), imaju ocajan support (koji je nuzan kada se uzme prvi dio u obzir), kvaliteta izrade je na razini kineske elektronike s pijace i jedini imaju ploce koje svakim pa i najnjeznijim rukovanjem prave zvukove kao da ce se slomiti, obozavaju sjebati hladjenje ploca bilo stavljanjem neadekvatnih coolera bilo losim montiranjem istih, konstatno stede na krivim stvarima pa ce ploce natrpati gomilom dodataka ali ce zato ustediti na PCBu tako da ce vecina tih integriranih igracki patiti od medjusobnih interferencija cime im je iskoristivost upitna (mreza puca kada koristis firewire, zvuk krci kada ide promet mrezom ili ne daj boze pomaknes misa itd itd)...
Ali bas nikad zato sto mi je nesto krepalo. Krepava drugima, ja im nikada nisam dao priliku i rjesavao sam ih se maksimalnom mogucom brzinom

U zadnih par godina promijenio sam ih 3 a ugradio drugima valjda 20ak. Nije uzorak kao da radim u toj bransi ali meni posve dovoljan da donesem neke svoje zakljucke. I svaki puta kada sam ih pljuvao naglasio sam da je to subjektivno, znam da ih ovdje ljudi vole a tko sam ja da se borim protiv ljubavi?

Imaju oni i dobrih ploca, daleko od toga. Ali niti jedna nije cjenovno u klasi koju 95% ljudi ovdje kupuje.