View Single Post
Staro 09.06.2009., 01:12   #1
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dopuštenje programu da čita stalno podatke sa memorijske kartice - Nokia 6233 i S40v3

Pozdrav,

nedavno si stavio program Trekbuddy program na svoju Nokiu 6233 (S40 3rd edition softver, nije symbian), tako da barem imam kakvu-takvu kartu HR (bez GPS modula).
No problem je što prilikom paljenja programa i učitavanja/mijenjanja mapa, za svaki fajl koji mora učitati sa micro SD kartice, ono mene pita jel to smije napraviti. Pod opcijama programa i "dopuštenjima" istog programa (čitanje podataka sa mem. kartice), zacrnjeno je ona opcija "Uvijek dopusti" već mi je omogućeno samo "Pitaj svaki puta" ili "Nije dopušteno" (potonje ne dolazi u obzir inače program ne radi).

Je li mogu ikako ("posebnim" formatiranjem kartice ili nekom drugom magijom tipa preko Nokia PC Suita), omogućiti opciju "Uvijek dopušteno". U početku nije nerviralo, ali 20 put da me samo prilikom paljenja programa moram stisnut tipku Da, malo me učinilo napetim. Ili to ovisi o samom programu ? Mada, bilo bi glupo da je tako program napravljen. Vjerojatno sami softver od Nokie onemogućava programu te postavke.