View Single Post
Staro 08.06.2009., 19:28   #195
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Za tvoju informaciju, bojsi su isprdavali i Marka Viduku...po necijoj bolesnoj ideji...i ode nam ormar za razbijanje obrane u Skotsku Takvog igraca Dinamo vise nece nikada imati.
Ma pazi,pijanec - tako su i sprdali Prosinečkog jer je igrao za Zvezdu i vikali mu da je srbin,mislim. Nije to uopće poanta da je netko nekome vikao šta i kako da igra. Poanta je razlika u klasi,i ne možeš mi Čalu pretpostaviti jednom Pranjiću, to nema stvarno ni na PES-u,i tamo ima više zvijezdica. A japanci valjda znaju.

Potjerali su Kranjčara pa je najbolji igrač daleko bio u 1.HNL i sad nositelj igre Pompeya,nije uopće bitan nečiji fikus-intelli mozak. Samo se stvarno o kvaliteti radi a izjave gol - slučajan, petrić ne valja, butinu na gol, mislim ne znam od koga bi mogle doći osim od 12 godišnjeg sjever-fanboya.

U Hrvatskoj ima bar 2 golmana jača od butine,mislim na repku,a to su Pletikosa i Galinović,ako ste se već na Runju nabrusili. I za klasu su jači od Butine. On je vrlo dobar,ne i odličan golman.

Pročitao sam gore,mislim smiješno - da je Runje trebao izletiti na gol onaj, mislim,ne znam uopće zašto ga pravdam,ali na tako brzu loptu da odleti,i recimo promaši,ne izboksa dobro,onda je kriv. Golman je postupio dobro a kriv je isključivo šaptač-Šimuniću,koji se ne zna tko je. Da se sagne. Jer da je đo skočio otišla bi lopta bar u korner,ako ne i bila u našem posjedu već u kontri.

Viknuo je netko mirko pazi metak,i šta sad. Shit happens.

Mislim da je Bilić promašio sa Jurićem i R.Kovačem, to je za zahvalu i otpusni list.

Sad,da neće više imati,dizel,imati će. Mali Modrić je bio klasa,pa je nastupao nakon Viduke,šta mu je falilo,ništa. Svakih 5g se stvori ciklus novog ekstra kvaliteta i nastupiti će veoma skoro,pa Dinamo bar u prvih 11 ima 4,5 super igrača.
thedream je offline   Reply With Quote