View Single Post
Staro 08.06.2009., 14:13   #184
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
@thedream, izvaljao si toliko gluposti koliko ja nemam pljuvačke pa ću samo pljunut ono najvažnije

Čale - da si pogledao koju tekmu Trabzona ove sezone, vidio bi da je dečko, ako ništa drugo, barem zaslužio 90 min u kontinuitetu da pokaže što zna.

Modrić, Rakitić i Kranjčar idu skupa, naravno kad su svi u formi, što Rakitić sad nije kako sam i napisao. Sjeti se da su isto govorili i za Bobana Asanovića i Prosinečkog, a svi znamo kako je to ispalo. Crunchie itekako može trčati, vidjeli smo to na Euru.

Pranjić? Ok, može, ali samo u vezi. On nije bek. Molim te probaj ti to Biliću objasnit jer on ne kuži. Kao bek je bio tek mrvicu iznad prosjeka u Dinamu i zato je otišao za male pare. Gore je procvjetao tek kad su ga stavili u vezni red.

Držat Klasnića da ulazi kao rezerva je po meni bez veze, ima mlađih i željnih dokazivanja. Onaj gol Turskoj bio je puka sreća i greška turskog golmana.

Za Eduarda ćemo vidjet što će biti, ali Petrića nikako u repki ne bih forsirao, čovjek ni izbliza za repku ne igra tako dobro kao za klub. Ništa ja ne valjam, brojke govore sve o njemu u repki, Engelska je iznimka, a ne pravilo. Forsiralo ga se dosta, a u globalu je za repku dao malo. Bez obzira na sve njegove kvalitete, ako ne grize jednako u repki i ako mu do nje nije tolko stalo onda ga ne treba ni forsirati. I u subotu nakon stative gleda loptu kako prolazi umjesto da se zaleti na nju i zakuca ju.

Runje je kiks golman. Točka. Dvije najvažnije tekme koje je branio je debelo kiksao (Izrael i Ukrajina). Kiksao je i protiv BiH. I on i Plete mogu Butini čistit kopačke. Skender? Daj molim te...