Gledo u kinu Terminator: Salvation.
Neznam ko je odlucivao koje scene ulaze finalni release master, ali treba mu pucat kroz oba oka i jos ispraznit sarzer kroz nos.
Zapravo, filmu dajem 8.5/10. Razlog za to su vrhunski specijalni efekti, odlicna prica, vrhunski specijalni efekti, cameo uloga (da ne spoilam), Bale je taman kakav Connor treba bit, onaj lik Marcus je do jaja (opet spika Joker vs. Batman, po meni je Marcus ukrao glavnu ulogu Connoru). Naravno tu sam pristran jer sam Terminator fan, prvi i drugi dio su Sci-Fi remek djela, treci je govno, cetvrti je na tragu prvog i drugog, mozda par milimetara iza.
Jedini problem... iz kojeg ce film dobit posrane kritike i zasluzuje ih... Su te jebene scene koje necu spominjat da ne spoilam, al' 100 eura da ce _SVI_ prepoznat koje su to kad ih vide. Ali brate, 10 minuta patetike, da ne kazem tragi-komedije, CIJELO kino se odvalilo u smijeh. Bilo je ljudi koji su skoro pa proplakali od smijeha.

Je_eno nevjerojatno da su neke takve scene zavrsile u filmu jer bi svaki trijezan redatelj zdravog razuma takvo nesto bacio u P..KU MILE MATERE. Ono sto filmu treba je re-release isti cas, izrezano 10 minuta tih govana i ubaceno 5 minuta vise sa Kyle Reeseom ili Bonham-Carter.
Pravim se da ih nisam vidio, zato 8.5/10. Da ih moram uzet u obzir, max 5/10.