View Single Post
Staro 08.06.2009., 10:29   #2554
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Gledo u kinu Terminator: Salvation.

Neznam ko je odlucivao koje scene ulaze finalni release master, ali treba mu pucat kroz oba oka i jos ispraznit sarzer kroz nos.

Zapravo, filmu dajem 8.5/10. Razlog za to su vrhunski specijalni efekti, odlicna prica, vrhunski specijalni efekti, cameo uloga (da ne spoilam), Bale je taman kakav Connor treba bit, onaj lik Marcus je do jaja (opet spika Joker vs. Batman, po meni je Marcus ukrao glavnu ulogu Connoru). Naravno tu sam pristran jer sam Terminator fan, prvi i drugi dio su Sci-Fi remek djela, treci je govno, cetvrti je na tragu prvog i drugog, mozda par milimetara iza.

Jedini problem... iz kojeg ce film dobit posrane kritike i zasluzuje ih... Su te jebene scene koje necu spominjat da ne spoilam, al' 100 eura da ce _SVI_ prepoznat koje su to kad ih vide. Ali brate, 10 minuta patetike, da ne kazem tragi-komedije, CIJELO kino se odvalilo u smijeh. Bilo je ljudi koji su skoro pa proplakali od smijeha.

Je_eno nevjerojatno da su neke takve scene zavrsile u filmu jer bi svaki trijezan redatelj zdravog razuma takvo nesto bacio u P..KU MILE MATERE. Ono sto filmu treba je re-release isti cas, izrezano 10 minuta tih govana i ubaceno 5 minuta vise sa Kyle Reeseom ili Bonham-Carter.

Pravim se da ih nisam vidio, zato 8.5/10. Da ih moram uzet u obzir, max 5/10.
Pogledao sinoć termića u cinestaru. Ni meni kao ni Neu-ST nije jasno koje su to scene na koje se CIJELO kino odvaljuje u smijeh plus što neki plaču od smijeha. Vjerojatno si gledao film s četri razreda dvanaestgodišnjih curica a njima je sve smiješno. Pretpostavljam da misliš na onih par minuta patetike na samom kraju filma al i dalje ne kužim što bi mi tu trebalo bit toliko smiješno.

Inače, Christian Bale je ispao izvrstan odabir za Connora mada bi se u toj ulozi, vjerujem, izvrsno snašao i fenomenalni Sam Worthington. Film je jebena parada specijalnih efekata mada priča malo kaska. Al to je terminator, i svi znamo što očekujemo od njega, a to nije oskar za srcedrapateljnu glumu nego očekujemo frenetičnu akciju i oskar za CGI.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F